Lylystä SDP:n pormestariehdokas

Share |

Keskiviikko 27.1.2021 klo 20:14 - Pekka


Pormestari Lauri Lyly valittiin tänään SDP:n pormestariehdokkaaksi Tampereella. Yksimielisen päätöksen teki SDP:n paikallinen puolueväki. Marssijärjestys kohti kuntavaaleja on nyt selvä. Ensi viikolla asetamme loput 14 ehdokasta, ja sitten paketti on kasassa.

Olen todella iloinen, että Lauri oli käytettävissä. Hän on hoitanut vaativan tehtävän vaativana aikana erinomaisesti. Hänen kaudellaan on saatu hyviä tuloksia aikaan. Kaupunkia on kehitetty määrätietoisesti unohtamatta yhteiskunnan heikompiosaisia. Talous on saatu tasapainoon ja kuntalaisten peruspalveluista pidetty kiinni. Tästä on hyvää jatkaa.

Näinä vaikeina aikoina tarvitaan johtajuutta. Olen seurannut niin Laurin kuin Sannan edesottamuksia koronakriisin keskellä. Täytyy sanoa, että meillä on ollut upeat ja osaavat johtajat niin valtakunnan kuin paikallisen päätöksenteon tasoilla. Ja kummatkin johtajat ovat ehdokaslistoillamme viemässä meitä toiseen peräkkäiseen vaalivoittoon. Nyt täytyy tehdä nöyrästi työtä hyvän vaalimenestyksen eteen, ja kääntää kaikki kivet mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Avainsanat: pormestari, johtajuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini