Paluu arkeen

Share |

Maanantai 13.8.2018 klo 23:05 - Pekka


Arki on palannut perheeseemme. Palasin tänään töihin kahden viikon loman jälkeen ja Terhillä on sama edessä huomenna. Olimme kesäkuussa kaksi viikkoa lomalla ja heinäkuun välissä töissä. Kesä tuntui todella pitkältä, kun loma oli kahdessa osassa. Olo on virkeä ja levännyt niin kuin loman jälkeen pitääkin olla. 

Lapset palasivat koulunpenkille jo viime viikolla. Kummallakin alkoi opinnot lukiossa. Roosa aloitti opintonsa Rellussa isänsä jalan jäljillä. Arttu puolestaan opiskelee Sammon keskuslukiossa. Muutos on iso. Opiskelun tahti ja vaatimustaso kasvavat, oppilaat ja opettajat vaihtuvat ympärillä. Onneksi kummallakin on muutama tuttu kaveri samassa koulussa, joten ei tarvitse aloittaa tutustumista uusiin kavereihin ihan nollasta.

Syksyllä on edessä monenlaisia haasteita niin töissä kuin kunnallispolitiikasta. Työväentalon kehittäminen ja järjestötoiminnan edistäminen eivät lopu varmaankaan koskaan. Olen aloittanut myös itseni kehittämisen. Palasin nimittäin koulun penkille. Olen aloittanut isännöitsijän tutkinnon suorittamisen näyttötutkintona viime maaliskuussa. Tutkinto on ammatillinen perustutkinto. Olen jo pitkään kaivannut myös teoriapuolen vahvistamista ammattiosaamiseni osalta. Olen oppinut kaiken kiinteistöalasta käytännön kautta. Nyt on hyvä tarkastella asioista vähän teoriankin kautta. Tavoitteenani on valmistua loppuvuodesta.

Kunnallispolitiikan puolella on jälleen edessä vaikea talousarvion valmistelu. Minulla ei ole valmistelussa aktiivista roolia, mutta kyllä asioihin paneutuminen vie silti aikaa. 60 miljoonan euron alijäämän kurominen umpeen ei tule olemaan helpooa. Siinä riittää pureskeltavaa myös kokeneemmalle valtuutetulle.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini